Grace de Gier – Dime (Vertel Het Me)

Grace de Gier, de Colombiaanse singer/songwriter, gevestigd in Nederland, kondigt haar volgende nummer ‘Dime’ aan, welke vanaf 14 juli te beluisteren zal zijn! Na haar EP ‘Tell Me’ van eind 2021, komt dit nieuwe Rocknummer welke de hulpeloosheid neerzet van een persoon die onmogelijk zijn ware emoties kan uiten over de ex partner, na het verbreken van de relatie.

De gevoelens kunnen niet onder woorden worden gebracht en zitten voor altijd gevangen in het lichaam, waardoor de persoon hier altijd over zal denken.
Grace gebruikt haar liedjes om zichzelf uit te drukken. Zo raadt ze via haar nieuwe release aan, om kenbaar te maken wat we voelen, omdat we onszelf anders pijn zouden kunnen doen. ‘Dime’ is zo een nummer dat deze gevoelens uit en dat zullen trouwe fans en nieuwkomers merken door het Rockgeluid vol gevoelens Geboren in Colombia en gevestigd in Nederland heeft Grace, in slechts twee jaar, haar carrière weten te positioneren als een artieste met internationale uitstraling.  Dit doet ze door Rock klanken uit de jaren ’80 en ’90 als uitgangspunt te nemen en deze te mixen met ritmes en instrumenten uit andere genres. Haar belangrijkste muzikale invloeden komen van onder andere ‘The Cranberries’, ‘The Cure’ en ‘The Killers’ en is vaak geïnspireerd op eigen gevoelens, belangrijke ervaringen en dingen die Grace heeft meegemaakt. Ze wilt hierdoor een oprechte band met haar publiek creëren.
Grace Salazar, zoals ze officieel heet, hoorde de roep van de muziek al van jongs af aan, maar pas in 2020 besloot ze haar passie te hervatten onder de naam Grace de Gier. Inmiddels is ze een artieste van internationaal formaat, waaraan musici deelnemen vanuit Nederland, Duitsland, Ecuador en Colombia. Grace volgt ook gitaarlessen bij Ted Sablay, de toer gitarist van ‘The Killers’, welke een van haar favoriete bands is. In deze korte tijd van haar carriere, heeft Grace inmiddels wel de aandacht getrokken van belangrijke nationale en internationale media van over de hele wereld zoals, MTV Rock, Fox en The Times, welke mooie mooie artikelen over haar hebben geschreven. Zo bereikte ze met het nummer ‘And Now’ de tweede positie van een Engelse Music Chart en is Grace genomineerd voor ‘Beste Pop Rock Zangeres’ op de Mara International Awards 2022, die gehouden zullen worden in de stad Medellin in haar geboorteland Colombia. Nu presenteert Grace de Gier ‘Dime’ op alle muziek platforms: Spotify, Youtube, Amazon, Apple, sociale media, etc.