Ga dansend de zomer door met Wolter Kroes!

De zomer is in volle gang en daar hoort natuurlijk ook vrolijke zomerse muziek bij. En als één iemand dat als geen ander kan, dan is dat Wolter Kroes! Zijn nieuwe single ‘Dansen Voor Je Leven’ is vandaag gelanceerd en roept meteen een en al vrolijkheid op waarbij het wel erg lastig wordt om stil te blijven zitten!

De zanger doet hiermee een serieuze poging om dé zomerhit van 2022 te scoren. De single is speciaal voor de goedlachse zanger geschreven door Jan Dulles en Jaap Kwakman van de 3J’s ‘Wanneer je een liedje schrijft en je hoort en ziet in je hoofd al meteen wie dit moet doen dan is het een goed teken. Want dan smelt de muziek samen met de artiest. Voor ons was het dus meer dan logisch dat Wolter ‘Dansen Voor Je Leven’ moest uitbrengen!’ Aldus Jan Dulles.

‘Toen Jan en Jaap mij de plaat lieten horen wist ik het meteen, dit is mijn liedje! Ik werd er zelf meteen zo vrolijk van en dat probeer ik natuurlijk ook altijd over te brengen bij het publiek. Of dat nou live tijdens optredens ergens in het land is of met de muziek die ik uitbreng. Ik hoop altijd een lach op iemands gezicht te kunnen toveren’. En dat lijkt met ‘Dansen Voor Je Leven’ zeker te lukken!