Frank Hoek en Sjef van Creij zijn trots op onze boeren.

Gelegenheidsduo Frank Hoek en Sjef van Creij hebben de afgelopen drie jaar elke carnaval samen een carnavalsnummer opgenomen. Vorige week kwam Sjef op het idee om met een vrolijk lied onze boeren te steunen en nam contact op met Frank en Kees Tel. Beiden waren meteen enthousiast en daarom zat het drietal binnen enkele dagen al in de studio in Helmond. Samen kwamen zij tot het uiteindelijke resultaat.


Ted van der Loo maakte snel tijd voor een fotoshootje. Hierdoor lag er binnen enkele uren een CD-hoesje op tafel. Dan is het moment aangebroken dat het nummer wereldkundig gemaakt kan worden. “Spannend”, vindt het duo. “Zelf zijn wij zeer tevreden, maar hoe het ontvangen wordt door het Nederlandse publiek, daar hebben wij geen invloed op.”
Ideeën en contacten voor een videoclipje zijn er ook al, maar dat komt op een later moment; “Ons doel is om zo snel mogelijk te laten weten dat wij achter onze boeren staan.”