Emile Baars laat je ‘Chillin’ op Aruba’

In 2000 is Emile begonnen met zang, -dans en acteerlessen. Hij was enorm enthousiast dus dat smaakte al gauw naar meer. Hij kreeg de tip om auditie te doen bij het Sondheim Ensemble en voor hij het wist, speelde hij in alle 9 musical voorstellingen van Cantante.

Heeft gefigureerd in verschillende commercials. Werd in 2004 benaderd om als karaoke gastheer te komen werken in een horeca gelegenheid. Dat had zo zijn vervolg… In 2005 begon hij als zingende barkeeper. Dit heeft hij 10 jaar lang met veel plezier gedaan. Met optredens op een bedrijfsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, ging het snel met de carrière van Emile. Met als vervolg in 2016 zijn eerste cd single “Hey jij” en in 2020 zijn tweede CD single “Leven” Een hoogtepunt was zijn optreden in 2019 in het voorprogramma van The Drifters. In de amateur musical De Jantjes heeft Emile de rol vertolkt van Ome Gerrit. Ook zingt hij ln het vaste tableu de la troupe van de kleinkunstshow Een “Potje Zingen Met De Poten” van 27 juli t/m 31 juli 2022. Ook in “Liedjes die niet mochten” is hij een vaste zanger. (Voor meer informatie www.nederlied.nl) Met zijn zorgvuldig gekozen repertoire zorgt Emile overal waar hij komt voor de juiste stemming. Een optreden van deze sympathieke en swingende zanger is een feestje. Inmiddels is de 3e CD single “Chillin’ op Aruba” verschenen geschreven door Jeroen Englebert  uitgebracht op het MMusic label en deze is op alle streamingsdiensten te horen en te zien