DENNIS JONES BRENGT EERBETOON AAN ARNE JANSEN MET NIEUWE SINGLE ‘KOM WEER TERUG BIJ MIJ’

Van het recent verschenen Dennis Jones album ‘Altijd Door!’ verschijnt nu de zomerse track ‘Kom Weer Terug Bij Mij’ op single. Het betreft een remake van een oud liedje van de in 2007 overleden zanger Arne Jansen.

“Ik heb Arne in het verleden regelmatig mogen ontmoeten in het land, en altijd bewondering gehad voor zijn professionaliteit. Daarnaast was hij altijd even sympathiek. Hij heeft een schat aan liedjes nagelaten, en met ‘Kom Weer Terug Bij Mij’ wil ik Arne eren en weer eens de aandacht vestigen op het feit dat hij geweldige liedjes heeft gemaakt.” voegt Dennis toe.  ‘Kom Weer Terug Bij Mij’ is een en al vrolijkheid en werd wederom geproduceerd door Kees Tel.

Cannonball Media schoot een passende zomerse videoclip, welke op de bekende clipkanalen te zien.