DE NIEUWE HITSINGLE VAN JOHNNY GOLD – HEY HALLO (Je bent de grootste lovert)

De aller aller allernieuwste feestkneiter van Johnny Gold, de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek, en alweer  de zesde succesvolle productie in de reeks “gouwe  ouwe hits in een feestelijk  Johnny Gold jasje”.

In 1978 veroverde de Nederlandse meidengroep LUV de gehele  wereld met “The Greatest lover” weliswaar in de Engelse uitvoering, maar Johnny zou Gold nie wezen nie als hij deze kneiter niet op geheel eiguste wijze in het Nederlands zou uitbrengen .. of zoals hij zelf zegt .. “ook de mensen die geen Engels kenne moge toch ook gerust weete waar het over gaat ??
Hoogste tijd voor die ouwe feestjuinert om deze onvervalste  Hitklassieker samen met producer Dylan van der Feen om te
bouwen tot een dijk van een Nederlandstalige feestkneiter, zodat ook de nieuwe generatie weer kan gaan genieten van dit
pareltje uit de Nederlandse muziekhistorie.
Na de eerder door hem uitgebrachte feestversies van o.a Samenzijn, Manuela, Huilen is voor jou te laat, Satisfaction en  Een kind zonder moeder, zal ook deze eigentijdse uptempo  uitvoering van deze 70s Mega Hit er voor gaan zorgen dat  overal in Nederland en België de handjes massaal in de lucht  zullen gaan en iedereen uit volle borst zal meezingen !!