Danilo Wattez – Aan het strand in Spanje

In 2020 was Danilo zijn zomer. Toen bracht hij het nummer ‘Zingen Op Ibiza’ uit. Dit gaf zijn carrière een echte boost. Inmiddels 1,2 miljoen streams, een top 25 plek in de Sterren NL top 25 en elk weekend volle bak op het podium, werd het weer tijd voor een nieuwe zomerknaller!

Van Ibiza, werd het nu Mallorca. Daar is hij samen heen gevlogen met de camera man en een aantal vrienden, om een prachtige clip te schieten!
Danilo hoopt de echte zomervibe bij iedereen er in te krijgen! Wat perfect gaat lukken met dit nieuwe nummer. Het nummer is opgenomen en geschreven in de studio van Vredeveld en Russchen, waar Danilo inmiddels zijn 5e nummer heeft opgenomen. De heren werken samen met grote artiesten, zoals Mart Hoogkamer, Tino Martin en nog vele andere!