Ari & Isabel (feat. aCtive) – ‘Hey Jij Daar’

“Alweer zo’n refreintje dat continue in je hoofd blijft hangen” . Na het aanstekelijke zomernummer “De hele dag fluiten” dat bij meerdere radiostations op de tip-lijsten kwam, komt Ari met zijn volgende meezinger; ‘Hey Jij Daar’

‘Hey Jij Daar’ is een prachtig duet van Ari met Isabel Feenstra, en weer een geniale rapverse van aCtive, die oa bekend is van zijn duet met Zanger Cor en de FC Utrecht hits: ‘Feestje Vandaag & ‘1U’

Isabel Feenstra bracht in 2021 nog het prachtige “I’ll never love again’ uit‘Hey Jij Daar’  is voor iedereen die verliefd is en als je graag zingt is dit jouw nummer! Ari blijft ook de aankomende tijd weer nieuwe meezingers uitbrengen en zo bouwt hij hard aan een mooi repertoire en wellicht een welverdiende plek tussen de grote groep legendarische Utrechtse Volkszangers.

Op wie ben jij verliefd? ‘Hey Jij Daar’ is nu te beluisteren op alle streaming platforms.