10 jaar NIELSON.

Nielson viert officieel zijn 10de verjaardag! De zanger laat weten; “Wat een voorrecht dat deze geweldige achtbaanrit al zolang mag door denderen. En dat komt door jullie! Helden.”

 

Nielson;

Zo noemde ik jullie toen alles begon en zo voel ik het vandaag weer. Want zonder jullie liefde voor mijn muziek was mijn leven heel anders gelopen. Tien jaar geleden was de kans om met Nederlandstalige muziek iets te bereiken vele malen kleiner dan in het prachtige muzieklandschap van vandaag. Dus jullie waren er vroeg bij :). Dankjewel voor alles!

Ik kan niet wachten om te zien wat de komende tien jaar ons allemaal gaat brengen. Te beginnen in de theaters dit najaar! Voor alle data en meer informatie kun je terecht op mijn website.

Samen met mijn muzikale auditie voor De Beste Singer-Songwriter heeft dit filmpje mijn leven compleet op z’n kop gezet en na 10 jaar kan ik zeggen dat het het allemaal waard was.

Speciaal als bedankje voor jullie een exclusieve video van het nummer “Binnen” die nooit is uitgebracht. Dit zou mijn eerste single worden, maar door het onverwachtse succes van mijn auditie bij De Beste Singer-Songwriter met “Beauty & de Brains” besloten we deze te laten liggen. Leuk detail is dat Sigrid ten Napel en Martijn Lakemeijer in de video spelen en zij later ook te zijn waren in de videoclip van “Hoe”.