Zangeres Nieke uit Vlaardingen komt met 2e single “Leef je leven”

Een aantal maanden terug liep een jonge zangeres met de naam Nieke met een idee en een tekst, hiermee ging ze naar haar buurman producer Luc Poublon die dit idee verwerkte in een productie. Hierop legde Luc Poublon contact met Future Music die blij verrast waren met het idee en het product.

De eerste single van Nieke was een feit en mocht een succesje worden genoemd!
Nu Nieke de smaak te pakken heeft kwam ze met een vervolg naar Luc Poublon, de single met de titel Leef je leven” is een heerlijk uptempo nummer, waarin je duidelijke de invloeden van Luc hoort en zijn bekende studio Initials.

De mastering van dit nummer is in handen van Arjan Rietveld die er zijn stempel op drukte, de tekst is wederom geschreven door Nieke zelf. De gehele productie loopt via Future Music die wederom i.v.m. de hoge kwaliteit kozen, om het uit te brengen op het label Lumineux Music.

De bijbehorende videoclip die het geheel
Versterkt, is opgenomen door het team van Future Films, die er zoals altijd weer een pareltje van hebben gemaakt.