Wat Aans! & Burdy zijn ‘Miljonair’

Als het aankomt op streams dan zijn Wat Aans! en Burdy inmiddels ‘Miljonair’. Het nummer ‘Trilploat’ van Wat Aans! was het eerste Groningstalige nummer met meer dan 1 miljoen streams op Spotify. Inmiddels is die koppositie overgenomen door ‘Met mien ogen dicht’ van Burdy. Om dit op een ludieke wijze te vieren is er nu de nieuwe single: Wat Aans! & Burdy – Miljonair .

Een samenwerking tussen Wat Aans! en Burdy stond al langer op de planning. Daar was alleen wel een goed idee voor nodig. Toen Burdy zichzelf gekscherend ‘Miljonair’ noemde, toen viel het kwartje. Dit is het thema wat verbindt, maar dit is ook een thema waar je goed mee kan uitpakken. Dit zorgde uiteindelijk voor het ontstaan van het nummer ‘Miljonair’.
Zowel Wat Aans! als Burdy zijn al jaren graag geziene acts tijdens diverse evenementen. ‘Miljonair’ is dan ook niet alleen geschikt voor de feesttent, maar zorgt ervoor dat het op elke plek een feestje wordt. Het nummer is vanaf nu dan ook te streamen via alle streamingdiensten en de videoclip is te zien op YouTube.