Stefan Mondial – Geef mij de sleutel van jouw hart

Hoe fijn kan het zijn als een artiest zijn hart laat spreken met betrekking tot muzikale voorkeur, zonder zich te mengen of mee te gaan in de nieuwe opkomende en populaire genres binnen de Nederlandstalige Muziek.

Stefan Mondial is gelukkig zo’n artiest en zijn Muziek DNA ligt helemaal bij de Volkse Muziek. Waar velen afscheid nemen van dit stukje Nederlands Cultuurgoed, is hij een van de weinigen die dit juist wilt laten horen, en……waar velen nog steeds van genieten. Met zijn opvallende unieke stemgeluid, en ieder woord menend en voelend dat ie zingt, is zijn nieuwe single ‘Geef mij de sleutel van jouw hart‘ een mooi muzikaal cadeau voor alle liefhebbers van dit nog steeds populaire Genre. Deze single is wederom samen met zijn team Emile Hartkamp & Norus Padidar gecreëerd,