Sabine – ‘Mijn Zomerliefde’

Rood-Hit-Blauw Producties is bijzonder verheugd om de talentvolle zangeres Sabine aan te kondigen en aan hun  Artiestenstal toe te voegen! Sabine heeft alle ingedienten aan boord om succesvol te zijn. Ze is talentvol, heeft goede looks en een prima uitstraling.

Naast haar Nederlandstalige repertoire zingt Sabine zonder enige moeite ook heel goed de liedjes van de Duitse sterren zoals Atemlos van Helene Fischer, Tausend Träüme van Anna-Maria Zimmermann of Ich bin wie Du van Marianne Rosenberg.Sabine wordt door onze oosterburen al veelvuldig gevraagd om optredens te verzorgen. Duitsland ligt al aan haar voeten, Nederland kan en zal niet achterblijven!
Wij kunnen in ieder geval niet wachten verder met haar aan de slag te gaan en te presenteren aan het Nederlandse publiek.

Sabine:
Na de productie van mijn nieuwe single bij Hans Aalbers was ik nog op zoek naar een gerenommeerd platenlabel. Na een prettige kennismaking met Ronald Visch was de keuze voor Rood-Hit-Blauw voor mijn gevoel de juiste stap om te zetten. Ik wil mijn bekendheid in Nederland graag nog meer een boost geven. Dit label heeft goede contacten in de muziekwereld en is erg actief op sociale media. Ik hoop uiteraard dat mij dat verder gaat helpen.

De single van Sabine – ‘Mijn Zomerliefde’ zal op 6 juli a.s. verschijnen.

Vanaf haar 8e jaar begon Sabine al met zingen. Haar moeder, ook zangeres, pakte haar gitaar en samen zongen ze zo elke zondagmiddag. Nummers van Vanessa, Nicole en Abba passeerden de revue. Kort daarna werd ze uitgekozen als 1 van de ‘kindsterretjes’ in het muziekprogramma Ministars van de TROS. En toen ze wat ouder werd, deed ze mee aan de Soundmixshow van Hennie Huisman. Sabine kwam vanaf haar 19e terecht in een aantal bekende coverbands, waaronder de Alpha Showband. Daarmee toerde ze door heel Nederland, Belgie en Duitsland. In Duitsland werd ze in 2019 vergeleken met de Duitse Helene Fischer en de keuze om een Duitse Helene Fischer act op te zetten was al snel gemaakt. Er kwam een eigen website www.sabinegerrits.com en in 2021 kwam ook haar 1e Nederlandstalige single uit, geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. De single ‘Door De Wolken Kwam De Zon’ werd opgenomen in de Rooftop Studio en was een schlagerpop cover van Ella Endlich. Het nummer werd vaak gedraaid bij Sterren NL en ook op TV Oranje werd het nummer goed opgepakt. Plugger Nel van Olm en manager Hans Beumer zorgden ervoor dat Sabine voor allerlei interviews gevraagd werd door heel Nederland en steeds meer bekendheid kreeg.

Afgelopen najaar orienteerde Sabine zich op een 2e single en maakte ze kennis met het producersduo Hans Aalbers en Arjan Venemann in de studio in Nederhorst den Berg. Ze was gelijk verkocht toen ze de vrolijke, zomerse klanken hoorde van de geschreven single voor haar. Eind mei 2022 nam ze dan ook deze nieuwe single op, ‘Mijn zomerliefde’. Hans, Arjan en Sabine gaan voor een langdurige samenwerking, waarbij de nieuwe stijl van Sabine steeds meer vorm gaat krijgen. Hans vergelijkt Sabine met de nieuwe Bonnie St. Claire maar dan gegoten in een moderner jasje. Na de productie van haar nieuwe single was Sabine uiteraard nog op zoek naar een gerenommeerd platenlabel. Na een prettige kennismaking met Ronald Visch van Rood Hit Blauw was de keuze voor Rood Hit Blauw de juiste stap om te zetten. Er werd een mooie videoclip opgenomen in het hoge noorden door Niels Horstman. De typisch Hollandse uitstraling van de beelden in de videoclip past perfect bij de vrolijke en zomerse klanken van haar nieuwe single.