Ronn Amsterdam heeft “Een jaar erbij”

Ronn Amsterdam is al jaren actief op de podia. Een entertainer die het publiek weet te verwennen met zijn liedjes. Met al zijn singles scoort hij airplay op de radio zo ook met zijn singles “Als je me nodig hebt” “Ik wil je alles zijn” en recent  met “Een eiland in de zon”.

Deze laatste single heeft een hoge notering weten te behalen in  de hitlijsten  Bemmelse Top 40 als ook de Brabantse Piraten Top 30. Ronn Amsterdam verrast aan het begin van de zomer van 2022 een ieder met zijn nieuwe single “Een jaar erbij” welke alles in zich heeft om het succes van zijn vorige single te evenaren. Ook deze single is weer van de hand van John Collee terwijl Patrick Marel verantwoordelijk is voor de compositie en is te downloaden en streamen via de bekende portals als Spotify – Deezer  Hits.NL en iTunes terwijl de clip te zien is via de bekende clipzenders als o.a. TV Oranje
Wil je meer weten wordt dan vriend van Ronn op facebook. Aansluiten kan via www.facebook.com/ronn.adam.16