Rick Krete presenteert nieuwe single Kom nu maar Hier

Rick Kreté, is een jonge zanger met grote ambities. Vrienden hadden dit nooit achter hem gezocht, omdat Rick altijd zo fanatiek bezig was met sport. Al gauw wist Rick dat hij dolgraag de muziekwereld in wilde.

De in 1996 geboren zanger wist in 2011 zeker dat hij verder wilde met zingen. Hij pakte zijn microfoon en zei tegen zijn vader: ‘Pap ik wil een discotheek’. Zo ging hij feestjes en partijen af met zijn disco set en begon al gauw met een paar liedjes mee te zingen. Rick had nooit verwacht dat het zo serieus zou uitpakken, maar dat was prima, want Rick ging er mooi mee door.  Zijn debuutsingle “Toen ik je zag”stamt alweer uit 2013 en zijn opvolger “He lekker ding je ziet er super uit” volgde eind 2013. Zijn single “Ik wil je oh zo graag gelukkig zien”, wordt nog steeds volop gevraagd aan Rick op feestjes om te zingen.

Met z’n nieuwe single”Kom nu maar hier” laat Rick Krete horen dat hij echt van alle markten thuis is. Volgens Rick Krete past de gekozen stijl meer bij deze tijd. Het zit tussen het volkse en popmuziek in. Ik was al een tijdje op zoek naar eigen liedjes en kwam in contact met de muzikale duizendpoot Bert Kabelaar, en samen met mastering engineer Harry van den Heuvel maakte ze deze knaller van een single. Het voelde goed en ik herkende me er zelf in, aldus Rick. “Kom nu maar hier” is te streamen via de bekende platforms. De clip is te bewonderen op YouTube en de socials van Rick Krete.