RENÉ BOSCH KOMT NA 30 JAAR TERUG ALS SOLO ZANGER MET OUDE HIT IN EEN HEDENDAAGS JASJE

In de jaren negentig waren de B-Brothers een begrip in Oost-Nederland. De twee broers maakten jarenlang de podia onveilig met hun oer-Hollandse liedjes en het was een feest als zij op kwamen treden.

In 1992 namen zij de single “Heter dan de zon” op dat een landelijke hit werd en de nationale televisie haalde. Exact 30 jaar later heeft René Bosch (1 van de broers) de microfoon weer opgepakt en brengt als eerste single de hit “Heter dan de zon” uit in een hedendaagse jas. René wou direct een topkwaliteit productie en klopte daarom bij producer Martin Sterken op de deur, die van het lied een heerlijke single heeft weten te maken.
De bijhorende zomerse videoclip is gemaakt door CreAgency

René Bosch – Heter Dan De Zon – YouTube