Pascal Pasch hecht veel waarde aan vriendschap en presenteert nieuwe single ‘Vrienden’

Pascal Pasch komt na het succes van z’n vorige single ‘Duizend sterren’ met de opvolger ‘Vrienden‘. De fans van Pascal kregen op 10 juni jl. tijdens de singlepresentatie de primeur van dit vrolijk klinkende lied waarvan de opnames bij Sonic Solutions in Roosendaal plaatsvonden.

In tegenstelling tot ‘Duizend sterren’ is deze single geen cover, maar een compleet nieuw arrangement gemaakt door producer Joris van Dijk. De single verschijnt op het label van ANRO Productions.

Pascal: ‘Het is de derde keer dat ik een lied opnam bij Sonic Solutions. Ze begrijpen wat je wilt en wat je vraagt wordt zo gemaakt. Bovendien is de kwaliteit echt heel erg goed. Omdat ik vriendschap erg belangrijk vind, wilde ik daar een nummer over laten maken in dezelfde stijl als m’n voorganger. Ik vind de volkse sound beter bij me passen dan boem boem liedjes. Pascal de Vormer heeft samen met P. Pruysenaere de tekst geschreven. Waar ik ook blij van wordt zijn de accordeonpartijen die zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis. Al met al ben ik zeer tevreden over deze productie’.

De zanger uit Dieren heeft absoluut geen klagen over de optredens. Elk weekend staat hij wel ergens op de b├╝hne. Het vermaken van mensen is iets wat hij heel graag doet. Daar ligt echt zijn hart.

De single ‘Vrienden’ is te streamen bij de bekende portals. De clip volgt later.