‘Op naar de zon ‘ nieuwe single Zangeres Cäzilia

Dat Zangeres Cäzilia niet in een muzikaal hokje is te plaatsen was al wel bekend  Na Duits en Engelstalige singles is het nu weer tijd voor een Nederlandstalige single welke wederom geschreven is door Angela Radtke en gecomponeerd door Tim Hemme.

“Op naar de zon” is de titel van haar inmiddels 7e (solo) single en heeft alles in zich om haar grootste hit tot nu toe te worden. “Ik vind het super om de mensen te kunnen entertainen met mijn liedjes en hoop steeds weer voor muzikale verrassingen te kunnen zorgen. Die verrassingen gaan nog even door want zonder er verder op in te gaan komt er dit jaar nog een single waar velen al een tijd naar uit kijken” aldus de altijd goedlachse Cäzilia.  Voorlopig is het eerst genieten van de “Op naar de zon” welke vanaf vandaag is te downloaden en te streamen en te zien via de diverse clipzenders met een clip gemaakt door Jaap van Didden.