Nieuwe single Duo Abe; FOEI IK LOEI

Met het lied “Foei ik loei ” brengen Roderik van Kerkhof en Jean Knipping oftewel Duo Abe op een ludieke manier een actueel en serieus onderwerp onder de aandacht. De koeien dreigen uit de Nederlandse weilanden te verdwijnen, waarmee het “vega” eten haar entree doet.

Het is een feestelijk nummer met een tekst die ook de andere kant in de discussie belicht. We zullen allemaal mee moeten helpen om onze wereld leefbaar te houden, dus daar kan geen enkel misverstand over bestaan. Een wereld zonder koeien kan nooit de bedoeling zijn, aldus de mannen van Duo Abe.

Duo Abe maakt niet alleen muziek voor de gezelligheid maar vooral ten bate van muziektherapie voor autistische kinderen. Het is inmiddels hun 7e single alweer. Ze zijn al jaren een graag gezien duo op grote piratenfeesten waar ze hun liedjes als “Hè lekker ding”, “Van voor naar achteren” e.v.a. met veel plezier ten gehore brengen.

De single is opgenomen in de Goldfinger studio van Waylon van der Heijden die ook verantwoordelijk is voor de productie. De tekst is geschreven door Jean Knipping en Roderik van Kerkhof. Ze weten er weer een mooie meezinger van te maken. Het geheel is uitgebracht bij Berk Music.

De single is verkrijgbaar bij alle grote download en streaming portals en wordt ondersteund door een prachtige videoclip die o.a. te zien is op YouTube.