Nieuwe hit Sidney Jr & Sidney Bischoff

Het kan vrijwel niemand ontgaan zijn dat Sidney Bischoff en z’n zoon Sidney JR. met hun allereerste duet ‘Helemaal lijp met m’n Shisha pijp’ een enorme hit scoorden.

 

In eerste instantie was het de bedoeling om als geintje éénmalig de studio in te duiken om een single op te nemen. Ter plekke werd het onderwerp bedacht. Ondertussen staat de plaat, die door Hans Aalbers en Arjan Venemann geproduceerd werd, nog steeds in diverse hitlijsten.

Vader en zoon Bischoff hadden in het voorjaar van 2022 al besproken dat vanwege de vraag van hun fans er toch een vervolg op moest komen en dat is nu met ‘Dat is toch dik ouwe’ een feit. Een groot deel van de personen die de single al gehoord hebben denken zelfs dat deze knaller het nog beter kan doen dan ‘Helemaal lijp met m’n Shisha pijp’.