Mister Nightlife’s maakt “Perfecto” zomerse single!

Een heerlijke zomerse plaat met een lekker modern ritme en een geweldige latino ingespeelde accordeon.Mister Nightlife (red. Jan Hermans) uit Etten Leur staat al tientallen jaren op de bühne en scoorde grote meezinghits zoals: “Iedereen wist het”, “Het gaat maar door” en “Paros het eiland van mijn dromen”.

De afgelopen maand dook hij opnieuw de studio in met producer en tekstschrijver André Kooiman (bekend van hits voor o.a; Nelis Leeman en Henk Bernard), die ook zijn laatste 3 singles produceerde.
Samen maakten ze een heerlijke zomerse plaat met een lekker modern ritme en een geweldige latino ingespeelde accordeon. De tekst van het nummer getiteld; “Perfecto”, werd geschreven door André Kooiman die ook de productie en het arrangement maakte. Het resultaat is een heel commerciële plaat die zowel de jeugd als de wat oudere fans van het Nederlandse lied zal gaan aanspreken.
Vanaf Juni 2022 zal de nieuwe single worden gereleased op het label van AKMP. Het nummer is verkrijgbaar als fysieke cd via de website van Mister Nightlife en natuurlijk ook via alle grote download en streaming portals. De prachtige zomerse videoclip is gemaakt door de Clip Factory en is daardoor van een hoge kwaliteit. De videoclip is o.a. te zien op het Youtube kanaal van AKMP en de verschillende clip kanalen waaronder TV Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging en zal daardoor te horen zijn op alle grote en kleine radiozenders in Nederland en zelfs in België.
Met dit nieuwe geluid van ‘Perfecto” laat Mister Nightlife horen dat hij nog steeds veel verschillende stijlen aan kan, en daarmee nog steeds een vaste waarde is in de Nederlandstalige muziek scene!