MICK HARREN ZIT ACHTER SCHUINE ZOMERHIT, EN SCOORT NUMMER 1 HIT

Zanger Mick Harren blijkt de man achter de schuine zomerhit ‘Zon Op M’n Piemel’ te zijn. Tijdens een verkiezing van radiozender RADIONL voor de ‘RADIONL Schuine Liedjes Top 10′ werd het liedje veel ingestuurd door luisteraars. De DJ’s van het radiostation pikten het liedje in de afgelopen weken op en draaiden regelmatig een fragment, niet wetende wie de mysterieuze artiest ‘Zonnie M’ is.

 

‘Zon Op M’n Piemel’ is uitgegroeid tot een ware hype, gaat viraal op TikTok en wordt vaak aangevraagd bij RADIONL. Luisteraars dachten de stem van Mick te herkennen en daarom werd de hit veel aangevraagd bij zijn optredens. Inmiddels heeft Harren dan ook via Instagram bekend gemaakt dat hij de man achter ‘Zonnie M’ is. “Nu er een soort van hype is ontstaan met diverse filmpjes waarbij jong en oud het liedje zingen, heb ik het lied nieuw leven ingeblazen,” aldus Mick Harren op zijn Instagram.

Het heeft Harren geen windeieren gelegd, want door de plotselinge populariteit van de hit haalt ‘Zon Op M’n Piemel’ de hoogste positie in de ludieke hitlijst ‘RADIONL Schuine Liedjes Top 10’. De hit is de hele zomer te streamen via alle bekende streaming portals.