Met alweer zijn 9e single laat Niels zich weer van een hele andere kant horen.

“Mijn hart verlangt naar jou” ademt schlager en pop. Deze moderne klanken sluiten ook wel aan bij mijn muzieksmaak aldus Niels! Een nummer moet je meteen bij de strot pakken, je laten glimlachen en eigenlijk meteen aan het dansen zetten.

Dat kreeg ik eigenlijk meteen bij deze sound, dus zijn we deze in de studio bij Henk Sneijers uit gaan werken. Henk ken ik al heel wat jaren na wat eerdere samenwerkingen omtrent de carnaval. Bij Henk kom je gewoon echt thuis,en wij weten dan ook precies wat we aan elkaar hebben. Hij weet wat ik wil en geeft je alle tijd en ruimte om dit ook te realiseren.  De tekst schreef Niels zelf omdat hij zoals gezegd hier het meeste gevoel in kan leggen. De single “Mijn hart verlangt naar jou” zal ter promotie te beluisteren zijn via YouTube en de normale streamdiensten.