Marco Nijboer & Dizziple komen met 2e Single.

Nadat Marco Nijboer en Dizziple begin 2022 met hun debuut single ‘’ Zeg Mij ‘’ kwamen, komen de beide heren nu met een 2e single getiteld ‘’ By My Side ‘’.

De beide heren staan bij BD Media Producties in de stal omwille hun solo carrière, echter kwam er ineens een spontaan idee vanuit BD Media Producties om een zomers getinte single/beat uit te willen brengen met de beide heren als duo. Echter wel uit de comfortzone voor de beide heren gezien dit een Reggae Beat betreft.

De nieuwe plaat is een cover van een bestaand nummer, Rowan Bosma ( Dizziple ) schreef de nieuwe tekst ‘’ By My Side ‘’ het nummer is twee talig geschreven namelijk, Engelstalig en Nederlandstalig. Rowan neemt de Nederlandse Rap in deze voor zijn rekening waarbij Marco Nijboer de Engelse tekst voor zijn rekening neemt.

In de nabije toekomst zullen de beide heren ook solo uitkomen met diverse single’s, er ligt namelijk al wat klaar voor beiden. Of we de beiden heren nog terug zien komen als duo vorm is nog niets over te zeggen, dit hangt ook af hoe het wederom door het publiek wordt opgepakt, de 1ste debuut single in 2022 ‘’ Zeg Mij ‘’ werd goed opgepakt dus wie weet keren de heren nog eens terug, maar voor nu is de track ‘’ By My Side ‘’ de laatst verschenen single in duo vorm.

De Single is vanaf begin Juli te streamen op de bekende portals.

De videoclip zal iets later verschijnen, helaas was op de geplande clipopnamedag het weer totaal omgeslagen waardoor deze niet door kon gaan.