Liesbeth Vollebregt – Jij Bent De Lach Op Mijn Gezicht

De in Almere wonende zangeres Liesbeth Vollebregt die al lang geen onbekende meer is in de muziekwereld zat samen met een scout van Future Music in de jury van een talentenjacht in haar woonplaats.

Ze raakten samen in gesprek met als conclusie dat het wel leuk zou zijn om weer eens een single uit te brengen. Liesbeth liep met een aantal ideeën en kwam door haar nieuwe label in contact met Maarten de Groot van M-Works. Samen met Hans Louws is er daarna het idee ontstaan voor haar nieuwe single. Het mag met recht een mooi nummer genoemd worden.

De single met de titel ‘Jij Bent De Lach Op Mijn Gezicht’ is fris, dansbaar en blijft al snel nadat je het hebt gehoord hangen. Liesbeth vertelde: “Tijdens de clipopnames bleef het nummer bij iedereen in het hoofd zitten en ze zongen het zelfs mee”.

De nieuwe single van Liesbeth komt uit op het label Double You Music en de mannen van Future Films/TCA tekenden voor de gezellige clip. De single is te downloaden op alle bekende portals en te zien op o.a. TV Oranje en het YouTube kanaal van het label.