JORDI PLEIJSIER KOMT MET NIEUWE SINGLE “IK KEN JE NIET MEER”

De in Kampen woonde Jordi Pleijsier is weer samen met zijn vertrouwde producer Roy Otters de studio ingedoken en er ontstond door de chemie tussen beiden een mooi nummer. De nieuwe singel heeft een herkenbare sound met als tekst “Ik ken je niet meer en zal weer op menig feestje tijdens de optredens van Jordi door het publiek worden meegezongen.


De laatste singel van Jordi heeft het ook zeker niet onverdienstelijk gedaan en is ook nog steeds een veel gevraagd nummer in de kroegen. Toen het nummer “Ik ken je niet meer klaar was en het team van het label Double You Music NL de laatste aanbevelingen had gedaan, is er contact opgenomen met The Clip Academy voor de videoclip. Het team heeft er weer een leuke videoclip bijgemaakt die te bewonderen is op YouTube, TV Oranje en overige media kanalen.

Het nummer “Ik ken je niet meer
is te downloaden via de bekende downloadstreams.