JOHN MESTEBELD KOMT MET SINGLE ‘MERCI CHERIE’

John Mestebeld kwam in 2020 met een album uit waarop dit nummer “Merci Cherie wat hij destijds bij Martin Sterken in Valthermond had opgenomen ook staat. Het nummer is nooit echt als single uitgebracht, maar doordat John het nummer bijzonder mooi vind, besloot hij het nu wel als single uit te brengen.


Zingen is al lange tijd een passie voor John Mestebeld.
Bij toeval leerde hij jaren geleden Martin Sterken kennen, deze vond dat ik best een goede stem had. Familie, vrienden en een mijn zangpedagoog deelden die mening en hebben toen besloten een demo op te nemen. Uiteindelijk heb ik nu een paar jaar later al een aantal singles en een 2 albums opgenomen en uitgebracht. In het dagelijkse leven is John Mestebeld een succesvolle ondernemer en is eigenaar van het grootste schoorsteenveegbedrijf van Nederland en heeft een bedrijf in mechanische ventilatie.