Johan Moreno laat de voetjes bewegen in zijn nieuwe single “Lana”

Met zijn nieuwe plaat slaat Johan Moreno een meer authentiekere Nederlandstalige kant op. De single Lana” trekt door zijn swingende toon jou en je vrienden gelijk de dansvloer op. Door de spelende accordeon en het ritme voelt Johan Moreno zich gelijk in een feestelijke stemming.

“De single heeft een lekker dansbaar ritme met een leuke feest sfeer.” Daarvoor heeft Roy Otters deze swingende plaat geproduceerd en opgenomen, met live ingespeelde accordeon. Onder het label Van Hoesel Music, wat beheerd wordt
door zijn zoon, brengt Johan Moreno deze feestsingle op de markt. ”Ik wilde wat nieuws proberen, daar is deze echte Hollandse feestplaat van uitgekomen toen ik bij Roy Otters in de studio was, Aldus Johan.

Met nummers zoals “Was Dit Liefde?”, Mijn Mooiste Gedachte” en Dansend Door de Nacht” heeft Johan Moreno zijn stem al op meerdere radiostations kunnen verkondigen. Een single zoals “Lana” is een sterk wapen voor in zijn arsenaal