Jermain Stuiver – Voel je mijn verlangen

De muzikale carrière van Jermaine Stuiver begon in 2016 vorm te krijgen na de lancering van z’n debuutsingle ‘Mooie ogen’. In de daaropvolgende jaren verschenen nog een paar singles waaronder in 2019 ‘Toen kwam die nacht’ die tot stand kwam na z’n deelname aan het TV-programma ‘De Muzikale Uitdaging’.

Een aantal mensen uit de muziekwereld vonden deze sound bij hem passen, maar Jermaine had daarover een andere mening. Het is nu echter de hoogste tijd om middels z’n nieuwe single ‘Voel je mijn verlangen’ te laten horen én zien voor welke sound Jermaine zelf heeft gekozen. Jermaine hoopt echt dat ‘Voel je mijn verlangen’ ervoor zorgt dat z’n naamsbekendheid gaat groeien. ‘Ik moet eerlijk zeggen dat ik er een heel goed gevoel bij heb. Het door Hans Louws geschreven lied voldoet aan alle wensen die ik voor ogen had.