Jeff van Vliet komt met prachtige nieuwe single “Ik zou zo graag”

In mijn nieuwe single met de titel “Ik zou zo graag zing ik over de liefde van mijn leven. Ik ben in de wolken als zij voor mij verschijnt, want zij is voor mij de zin van mijn bestaan. Teksten die ook in het liedje voorkomen maar ook zeker mijn
gevoel is voor mijn grote liefde.

Het is weer een vrolijk nummer en ik hoop dat iedereen hem weer lekker mee gaat zingen aldus Jeff van Vliet.
Jeff van Vliet timmert aardig aan de weg en zijn laatste singles ‘Op een dagGabber Vanaf nu en Hey Jongens’ hebben het goed gedaan. Een andere passie van Jeff is koken. Het is heerlijk om mensen te verwennen met lekker en gezellig eten aldus Jeff. Hij heeft in Januari 2020 zijn koksopleiding afgerond en toert nu heel Nederland door als zingende kok. Een avondvullende show met zang, eten en plezier. Natuurlijk zingt hij al zijn eigen liedjes, maar ook een aantal covers en aan zijn repertoire wordt vandaag met veel trots “Ik zou zo graag” toegevoegd

Het nummer “Ik zou zo graag” is te
downloaden via de bekende downloadstreams.