Henry Huismans-Kon ik maar even bij je zijn

De Tilburgse zanger Henry Huijsmans is een veelgeboekte zanger op feesten, partijen en evenementen. Zijn laatst verschenen single dateert alweer van 3 jaar geleden dus besloot hij wederom contact op te nemen met tekstschrijver, producer en componist André Kooiman (bekend van hits voor o.a. Nelis Leeman, Henk Bernard, Bobby Prins).


Die componeerde en produceerde ook zijn laatste single “Hij zal er zijn” waarmee Henry veel regionale radio aandacht kreeg in NL. Hij opperde om een feestelijke en commerciële foxtrot te maken van het bekende nummer “Kon ik maar even bij je zijn”, wat destijds de doorbraak was van Gordon. Een lekkere vlotte meezinger is het resultaat die op en top gezelligheid uitstraalt en ongetwijfeld goed ontvangen gaat worden door de fans van het Nederlandstalige lied. Het nummer werd opgenomen in de studio van AKMP in Raamsdonksveer en geproduceerd door André Kooiman.
De single “Kon ik maar even bij je zijn” is vanaf Juni 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. Tevens wordt de single ondersteund door een prachtige videoclip die te zien is via YouTube en verschillende clip kanalen. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze heerlijke commerciële foxtrot gooit Henry Huijsmans het over een heel andere boeg wat best eens heel goed aan zou kunnen slaan bij het grote publiek!