Henk Stelte – Mis je mij ook

Als het nieuwe paradepaardje ‘Mis Je Mij Ook’ van Henk Stelte net zo goed wordt opgepakt als z’n in 2021 gelanceerde single ‘Grijp Die Kans’, heeft hij absoluut geen klagen. Met een van oorsprong Spaanstalig lied is Henk geruime tijd samen met Manfred Jongenelis gaan stoeien om het precies zo te laten klinken als hij dat zich had voorgesteld.

In plaats van de Spaanse gitaargeluiden heeft Zonzo Basily z’n uiterste best gedaan om deze om te toveren in de Gipsy stijl. Met de toevoeging van nog een aantal instrumenten, waaronder de accordeon, spat de vrolijkheid eraf. Het onderwerp waarover gezongen wordt gaat over de relationele sfeer waaruit blijkt dat je niet met en zonder elkaar kunt. De tekst is geschreven door Linda Baarbé. Henk wist dat zij voor meerdere collega- artiesten liedjes had geschreven en is bijzonder blij met de bijdrage die zij heeft geleverd aan ‘Mis Je Mij Ook’.