DJ CARLO EN RANDY SCHOONDERWALDT LANCEREN SAMEN ‘VROLIJK LIEDJE’

De in Krabbendijke geboren en in Renesse woonachtige DJ Carlo heeft samen met zanger/entertainer Randy Schoonderwatldt een nieuwe versie opgenomen van ‘Vrolijk Liedje’ welke nu in een heus 2022 jasje is gestoken.

De DJ carrière van Carlo begon in de zomer van 1999 waar hij een van de eerste feestcafés van Nederland ontwikkelde. Mede daardoor heeft hij zich ontpopt als allrounder van het hoogste niveau. Energiek draaien, vlotte babbel en volledig ingespeeld op het publiek neemt hij je mee in één grote mix van oa meezingers, levensliederen, feest, aprés ski, top 40 maar ook een lekkere houseknaller zal natuurlijk niet ontbreken.
Met enige regelmaat is DJ Carlo te vinden in de bekende en legendarische Après Skihut Rotterdam; maar ook zaken als Bubbels Amsterdam, Café Candlelight, Bloemenbeppie, vrienden live en Get Back.
DJ Carlo fanatiek wintersporter en dus is de kans groot dat je hem ook met enige regelmaat tegen zult komen in de Oostenrijkse après-ski!

Randy Schoonderwaldt hoopt ooit dat zijn droom werkelijkheid wordt; een concert in een zaal vol fans die zijn muziek uit volle borst meezingen. En daar gaat Randy Schoonderwaldt keihard zijn best voor doen. Inmiddels 7 jaar geleden tijdens een karaoke avond op een zomeravond is Randy ontdekt. Hij won in dat jaar een talentenjacht en mocht zo zijn eigen single op gaan nemen. Na een tijd van ontwikkelen en proberen, stond Randy steeds vaker op het podium. Zijn talent werd door het hele land heen verspreid waardoor hij op verschillende evenementen mocht optreden, zoals in de Amstel Bierhal of op het Rebirth festival. Een van de hoogtepunten in zijn carierre was voor hem het optreden tijdens de formule 1 van Monaco.