Denys komt met Nederlandse Italo zomer single ‘Sexy Lady”!

Een spetterende uptempo plaat met de sound van de populaire 80’s en 90’s maakt dit  een heel catchy zomersingle!

Dennis Rietberg, beter bekend als de Achterhoekse zanger Denys, heeft de afgelopen  jaren al veel succesvolle singles uitgebracht. Dit jaar nog scoorde hij met de kroegenhit;  ‘Mooie meisjes’, en daarvoor deden “Nou je doet maar”, “Guus kom naar huus”, “He meissie”, “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen” en “Jonge god van 50” het ook erg  goed. Zijn nieuwste single is enorm vernieuwend! Iets wat nog niet eerder werd  gemaakt in het Nederlandstalige circuit. “De sound van de populaire 80’s en 90’s  verpakt in een catchy zomersingle met een hoog meezing gehalte” is de samenvatting  van producer Andre Kooiman die deze plaat ook schreef en componeerde. Het nummer getiteld; “Sexy Lady” is een spetterende uptempo plaat en valt zeker op mede door een zomerse videoclip waarin Denys te zien is met een professioneel model!
De single ‘Sexy Lady” verschijnt vanaf Juni 2022 op alle grote download en streaming  portals via het label van AKMP. De videoclip is vanaf dan ook te zien via o.a. Youtube en de bekende tv kanalen en is gemaakt door de ClipFactory. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met een heerlijke “90’s Italo-zomerplaat” laat Denys een heel andere wind waaien door  Nederlandstalige circuit wat zeker op gaat vallen!