De Crazy Accordeons omarmen de zomer en gooien het roer compleet om!

Op platenlabel Rood-Hit-Blauw na, is het team waar De Crazy Accordeons een nieuwe weg mee zijn ingeslagen compleet vernieuwd. Marco & Monique kwamen erachter dat er iets
moest veranderen.

Hun doelstelling was om voor een breder publiek inzetbaar te zijn. Hans Aalbers had hen uitgenodigd om een keer op de koffie te komen. Monique & Marco vonden het een eer om met Hans en z’n compagnon Arjan Venemann te gaan samenwerken omdat ze direct begrepen wat zij wilden en daar meteen mee aan de slag gingen. Dat heeft tot zeer mooi
verrassend resultaat geleid.
Geen instrumentaal nummer maar “Dans maar lekker mee” is een moderne single met een hoog meezinggehalte! Wel even heel wat anders, maar met een fantastisch eindresultaat!
‘Hans werkt met grote artiesten is mede verantwoordelijk voor de grote hit ‘Ik ga zwemmen’ van Mart Hoogkamer. Daarnaast heeft hij vroeger gewerkt met De Kermisklanten en weet als geen ander wat er bij ons past. Hij gaf aan dat het roer compleet om moest. Hij had voor ogen dat het moderner en frisser moest worden zodat Nederland er niet omheen kan. Hans en Arjan hebben echt alle ingrediënten verwerkt in de nieuwe single. Omdat zij, net als wij denken dat dit de juiste weg is die we gaan bewandelen, gaven ze ons ook allerlei tips en boden hulp aan om het geheel tot een succes te laten worden. Vanaf dat moment waren ze zeer betrokken bij alles. Ook bij de clipopname waren ze aanwezig en gaven ze aanwijzingen. De betrokkenheid van iedereen rondom ons heen is fantastisch’, onthullen Marco & Monique.
De beelden van de clip zijn geschoten door filmmaker Joey van Rooij (Filmcreatie). Acht leuke meisjes van Idance uit Nunspeet hebben dankzij hun professionele inzet en enthousiasme gezorgd voor een schitterend resultaat. Monique heeft ze inmiddels omgedoopt tot De Crazy Accordeons dansers.
Ook radio- en tv promotor Nel van Olm is nieuw in het team. Zij weet als geen ander hoe het allemaal werkt in de muziekwereld. ‘Wij zijn heel erg blij met deze mensen die niet achter maar naast ons staan.
De CD single ‘Dans maar lekker mee’ is vanaf 1 juni 2022 verkrijgbaar. De clip zal ter
promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Crazy Accordeons Dans maar lekker meeOfficiële Videoclip – YouTube