De ambassadeur van de piraten brengt nieuwe single uit

Monica West is ambassadeur van de piraten van Nederland. Al jaren weet zij met haar muziek vele harten te veroveren. Iedereen kent “De Regenboogmantel” en zingt het uit volle borst mee.  “Noem mij geen Lisa” is veelvuldig te zien op de clipzender(s) en te horen via de diverse radiostations in Nederland en Vlaanderen.

Maar ook de meer recente hits als “Een lijntje naar de hemel”- “Hey Ouwe Joe” zijn verre van onopgemerkt voorbij gegaan. Maar Monica West weet ons wederom te verrassen want vandaag verschijnt de nieuwe single ” Voor eens en voor altijd”” een nummer die zeker herkenning geeft bij iedereen. Een Nederlandstalig country nummer die volgens de kenners  weer zeker op Airplay bij de diverse radiostations kan rekenen.  “Voor eens en voor altijd” is (uitsluitend) beschikbaar op vinyl als 45 toeren plaat en is te downloaden en streamen. Wil je meer weten over de muzikale carrière van deze legendarische zangeres of wil je informatie over de vinyl singles dat kan allemaal via www.facebook.com/monica.west.961