DAE NEERINGS KOMT MET EIGEN GESCHREVEN NIEUWE SINGLE “DIT IS MIJN ZOMER”

Het nummer “Dit is mijn Zomer is de nieuwe single van zangeres Dae Neerings. De zomer inspireert mij en maakt mij blij, ook doordat in deze periode de mensen er op uit gaan en misschien wel de liefde van hun leven ontmoeten.

Dat was voor mij de basis voor dit zomerse nummer aldus Dae Neerings Dae Neerings is geboren in Amsterdam en woonachtig in het mo. oie Almere. Dae zit al heel wat jaartjes in de muziekwereld. In het begin heeft ze vaak in bandjes
gezongen en daarnaast aan diverse musicals mogen mee doen, bijvoorbeeld; Aan de oevers Jantjes tante Piet en Advocaatje met slagroom. Ook heeft ze in een Broadwayshow diverse musical nummers mogen doen waar ook bekende
Nederlanders in meegespeeld en gezongen hebben, en meegedaan aan de Blind Auditions van de Voice Of Holland. Dus deze dame heeft al wel het een en ander in haar muzikale rugzakje zitten.