CD Album William Janz zingt Julio Iglesias

Van William Janz (Den Haag 5 juni 1974) bleek al op jonge leeftijd dat hij een muzikaal talentje was. Hij kreeg gitaarles van zijn opa. De kleine William, vond het gitaar spelen leuk, maar….. erbij zingen, dat was het helemaal voor hem.


In het begin van de jaren ‘90, werd Julio Iglesias zijn grote idool. Het was dus niet zo vreemd dat hij in 1996 een finaleplaats wist te behalen in de Soundmixshow van Henny Huisman. Mede door het feit dat William ook in het buitenland diverse talentenjachten wist te winnen, volgden er vooral veel optredens in het buitenland.

William ontmoette Riny Schreijenberg (Marty), de man die o.a. Frans Bauer had groot gemaakt. Al gauw volgde een nauwe verbintenis en werd er een nieuwe strategie bepaald. William Janz, met een nieuw team om zich heen, zal doorgaan om zijn plaats in de Nederlandse Showbizz te veroveren. Dat resulteerde in een grootse overwinning van William in de Spaanse versie van ‘España Got Talent’!

William Janz trad op 25 april 2022 op met zijn eerste grote concert in het AFAS Circustheater te Scheveningen en tijdens dit concert werd ook zijn eerste album gepresenteerd: ‘WILLIAM JANZ ZINGT JULIO IGLESIAS’. Begeleidt door de Micky Fisser band bracht hij o.a. (tweetalig) zijn prachtige single ‘Perdido’ (Verloren, van Frans Bauer) ten gehore, tijdens deze met hart en ziel geproduceerde show. Daags na zijn spetterende optreden in Scheveningen werd bekend dat William een uitnodiging van America Got Talent 2022 had ontvangen!


TRACKLIST:

01. Pobre Diablo 02. Por Un Poco De Tu Amor 03. Volver A Empazar 04. La Vida Sigue Igual 05. Soy
Un Truhan Soy Un Senor 06. Un Canto A Galicia 07. Abrazame 08. Quiero 09. Hey 10. Me Olvide De
Vivir 11.
Quijote 12. Milonga 14. Me Va Me Va