Andre Pronk is zijn autoradio kwijt in zijn nieuwe plaat!

Het nummer “Jo Jo Jo waar is mijn autoradio” (origineel van Herman Berkien) is flink opgepimpt met een lekkere dikke beat en heerlijke accordeon solo en is een echte Pronk Knaller geworden!

De carrière van ras-artiest Andre Pronk zit enorm in de lift! Met zijn feestnummers: “Laat je likkuh!”, “Ik zie een aap” en “Druppel aan mijn knuppel” scoorde hij al een paar flinke internet-hits op rij!
Samen met de bekende Nederlandstalige producer/tekstschrijver André Kooiman die achter deze succes formule zit, dook hij wederom de studio in om een dikke feestplaat te maken. Het nummer “Jo Jo Jo waar is mijn autoradio” is weer een echte Pronk Knaller geworden! Het origineel van Herman Berkien is flink opgepimpt met een lekkere dikke beat en heerlijke accordeon solo’s waardoor het een lekkere feestplaat is geworden. “Na 1x horen zing je hem al mee dus dat wordt weer feest!” aldus een enthousiaste Andre Pronk.
De videoclip is net als de vorige weer gemaakt door Ron de Cameraman (bekend van SBS6) en heeft weer veel hilarische momenten met Andre Pronk in de hoofdrol als een ware James Bond! De clip zal o.a. te zien op het Youtube kanaal van AKMP en de bekende TV kanalen. De single “Jo Jo Jo waar is mijn autoradio” is eind Mei 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze feestkneiter van jewelste komt Andre Pronk ongetwijfeld weer flink in de picture bij alle liefhebbers van professionele gekheid en Nederlandstalige muziek!

Andre Pronk – Jo Jo Jo Waar is mijn Autoradio | Officiële Videoclip | Feest-Hit 2022 – YouTube

Bron: AKMP/www.andrepronk.nl