Volkszanger Frank van Etten getrouwd.

Frank van Etten en zijn vriendin Mèlanie Weber, zijn gisteren in het huwelijksbootje gestapt. Frank;  “Het was een geweldige dag en een dag zoals wij het graag gezien hadden.”

Een kleine kring vol met mensen waar wij van houden en ontzettend dankbaar voor diegene die er waren en ons geholpen hebben dit te realiseren en onze droomdag waar te maken. Bedankt voor alle lieve berichten op alle social pagina’s.

Frank van Etten gaf gisteren het ja-woord aan zijn Mèlanie op landgoed in Loenen. Het feest werd gevierd met zijn drie zoons Jamy (19), Mike (15) Dustin (7) en hun pasgeboren dochter Melody. Het verdere gezelschap aan genodigden bestond uit zo’n veertig vrienden en familieleden.

De Sterrenparade feliciteert het bruidspaar met hun huwelijk!!!

Foto Frank van Etten