SIMONE EVERSDIJK ZINGT FINALE WAARDIG NUMMER “NEVER STOP DREAMING”

Na haar succesvolle cover van “Wake Me Up” komt Simone Eversdijk nu met een nieuwe track, een oude bekende voor haar fans, in een nieuw modern jasje.


Never Stop Dreaming Geïnspireerd door het huidige Europese seizoen van Feyenoord, waar niemand ze vooraf een kans gaf, maar zij door hun dromen na te jagen, hun pad te bewandelen, het in zichzelf geloven en daarvoor hard blijven werken, nu staan waar niemand ze vooraf had verwacht. Een Europese finale.

Een duidelijker voorbeeld van altijd in je dromen blijven geloven is er op dit moment niet. Voor nu, “Never Stop Dreaming” en op naar die winst! Zo staat Simone zelf ook in het leven, geloof in jezelf, geloof in je dromen, ga hiervoor en geniet van alles op je pad! “Live the life you love” wat een ander daar ook van mag vinden