Sandra Strating komt met nieuwe Duitstalige single

De discografie van Sandra Strating heeft zich uitgebreid met single 6. Mooie verdeling in 2 Nederlandstalige – 2 Engelstalige en 2 Duitstalige. Deze nieuwe single ‘Lass es einfcvht liebe sein’is speciaal voor haar geschreven door de succesvolle Oostenrijkse tekstschrijver Erwin Müller.

Hij kwam haar op het spoor tijdens het succes van Erinnerungen uit 2021. Hij was erg onder de indruk van haar zangkwaliteiten en wilde graag een nummer voor haar schrijven. Kwam toen in contact met Tim Hemme en deed hem het voorstel. Sandra had niet verwacht dat haar 1e Duitstalige single zoveel indruk had gemaakt en ze was dan ook zeer blij met het aanbod wat ze met beide handen aannam. In Oostenrijk werd het nummer geschreven en in haar vertrouwde studio in Weitenveen ( Studio “Het Atelier”) is het opgenomen. “Lass es einfach liebe sein’ is de titel en vanaf deze week te downloaden en streamen via  Spotify – iTunes ect ect.