Sammy Bergmans komt met nieuwe Single “GEEF ME 3 MINUTEN”.

Ooit begon ik op mijn 5 jaar door Partick Onzia met play-back shows met liedjes als “Madammen met een bontjas” van Urbanus en gevolgd door liedjes van Elvis, Helmut Lotti en Luc Steeno. Hier opvolgend kwamen de Soundmix shows in Vlaanderen waar ik overging van Play-Back naar Soundmix.

Met liedjes als ‘Te Jong” van Bobby Prins en liedjes van Salim Segers stond ik regelmatig in de top 3 van verschillende wedstrijden. Tot dat ik mezelf inschreef voor de Vtm Sound Mix Show bij Bart Kaël, met deelname in 1994 (Ritchie Vallens met La Bamba) -1995 (Finale, met Christoff, Onder de toren) en 1996 (Gunther Levi en Ik ben weg van jou).

Zo werd er contact opgenomen door Manfred Jongenelis top Producer uit Nederland om naar de opening te komen van zijn nieuwe studio in Hoogstraten. Hier werden meteen de contacten gelegd voor de eerste Cd Single “He Jij” geschreven uit de pen van Manfred Jongenelis.

Zo bleef het maar verder gaan en kwamen er de contacten met de mensen van CNR Distributie, waar ik met de singles van Producer Jean-Pierre Kerkhofs mocht uitkomen, met telkens de teksten uit de pen van mezelf geschreven en het resultaat was er want ik kwam al meteen met de songs in de Vlaamse Ultratop en ik werd uitgenodigd bij  Ment Tv. Enkele liedjes die het zeer goed deden waren “Gedroomd”, “Ik laat alles los”, “Met een vrouw als jij”, “Heel de nacht gaan dansen”, “Speel open kaart”, Enz…

In 2020 Was Sammy de enige Belgische Artiest dat geselecteerd was in het Tv programma “MISTER X part2”. Hierin ging op de Nederlandse Mister X opzoek naar de juiste song voor de zes geselecteerde artiesten. Uit dit programma bracht Sammy dan de single “Wat je doet met mij” op de markt, deze single werd gevolgd met een super videoclip. Deze is terug te vinden op YOUTUBE: