‘Samen Met Jou’ van Abbey Hoes en Soy Kroon uit de film Costa!!.

In Costa!! – van regisseur Jon Karthaus – spelen Abbey Hoes en Soy Kroon de rollen van Anna en Raul. Anna reist in de film naar de Spaanse kust en zet alles op alles om de vervallen club Costa van haar vader te redden.

Raul werkt in de Costa en is muzikant. Samen schrijven ze het nummer Samen Met Jou waarmee ze meedoen aan The Battle of The Bars. Samen Met Jou werd geproduceerd en uitgebracht door Heron Music, die ook alle overige muziek voor de film uitbrengt. Samen met Jou is geschreven door Guido Maat, Jon Karthaus, Jordi de Fluiter, Aïrto Nicolaas en Jan Postma. Naast Samen Met Jou zijn ook alle overige songs die te horen zijn in de film binnenkort te beluisteren op de streamingdiensten. Costa!! draait nu in de bioscoop!