S10 met clubtour door Nederland.

Eind vorig jaar werd bekend dat S10 Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival 2022 in Turijn. Na het songfestival volgt er in juni een clubtour door Nederland en jij kan daarbij zijn! De laatste tickets zijn nu in de verkoop.

 

1 juni @ De Oosterpoort, Groningen  | UITVERKOCHT
2 juni @ Doornroosje, Nijmegen | Info & Tickets  
3 juni @ 013, Tilburg | Info & tickets  
9 juni @ Patronaat, Haarlem | Info & tickets 
17 juni @ TivoliVredenburg, Utrecht | Info & tickets
24 juni @ Paradiso, Amsterdam | UITVERKOCHT

S10 maakt met haar authentieke sound en muzikale veelzijdigheid in rap tempo indruk in de muziekindustrie. In 2019 brengt zij haar debuutalbum Snowsniper uit, welke wordt beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs: een Edison in de categorie ‘Alternative’. Een jaar later verschijnt haar tweede album Vlinders. Een uitverkochte tournee en hoge noteringen in de hitlijsten volgen.

S10 staat zaterdag in de finale met ‘De Diepte’

Het was een gevarieerde en verrassende eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Van wolven met bananen tot een flinke berg post-its, het passeerde allemaal de reveu. Met natuurlijk als achtste het prachtige en emotionele optreden van S10 met haar ‘De Diepte’.

Alessandro Cattelan, Mika en Laura Pausini maakten aan het eind van de show de tien landen bekend die door gaan naar de finale. Een zenuwslopend moment voor de Nederlandse Delegatie. Gelukkig werd Nederland als allerlaatste land genoemd en is S10 door naar de finale. Na de show werd er in de persconferentie gelood en S10 staat dus in de eerste helft van de finale. De startvolgorde wordt vrijdagochtend bekendgemaakt.

In de finale staan al de Big 5 (Italie, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Frankrijk). Vanavond voegen zich hier nog eens tien finalisten aan toe.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial