Nigel Fischer – Wat ik van je wil

Nigel Fischer kan op de titel van z’n vrolijk klinkende nieuwe single ‘Wat ik van je wil’ een helder antwoord geven. De hele nacht op stap met een mooie dame om een fiesta te vieren.

Eigenlijk nieuw is de single niet omdat Nigel de demo ruim zes jaar geleden al kreeg aangeboden door Jef Weber. Iedere keer al Nigel van plan was om de studio in te duiken om deze track op te nemen kwamen er telkens andere idee├źn op tafel. Spijt heeft Nigel daar nooit van gehad. Vooral het nummer ‘Pak maar mijn hand’ welke hij in 2021 aangeboden kreeg door Wesly Bronkhorst en Raymond de Bruijn heeft Nigel behoorlijk wat airplay opgeleverd. Omdat Nigel het weer hoog tijd vond om een nieuwe single te lanceren besloot hij met de bewuste demo naar producer Laurens van Wessel te gaan om het vervolg te bespreken. Laurens heeft z’n trompet, accordeon en tal van andere instrumenten uit de kast gehaald om er een tropisch tintje aan te geven.