Nieuwe single Tjeerd Abma

Tjeerd Abma was als zanger actief in verschillende bands, voordat hij op de solotoer ging. Hij won met een band met zijn liedjes (Javelane) de Nationale Prijs voor Studentenbands. Later begon Tjeerd als zanger/gitarist met avondvullende solo optredens.

Tijdens deze vele optredens speelt hij voornamelijk covers. Enige tijd geleden is hij begonnen met het opnemen van eigen nummers voor zijn eerste album. Hiervoor schakelde hij gerenommeerde muzikanten uit Friesland en Groningen in. Het nummer Remember was het eerste dat hij als single uitgebracht. De clip van het nummer was o.a. te zien op Omrop Frysl├ón. Z’n tweede single ‘Do You Know?’ haalde de landelijke televisie, en z’n derde single ‘Day Off’ de landelijke radio.

Over de track

In your light gaat over een ontmoeting, opslag verliefd zijn en hoe dat de wereld op z’n kop kan zetten.