Nederpop artiest Guus Bok en Surinaamse artiest Damaru komen met een gloednieuwe samenwerking en een frisse zomerplaat; KROELEN.

‘Ik wil gewoon met je kroelen, je weet wat ik bedoel toch?’ Of niet, want er lijkt een kleine miscommunicatie te bestaan tussen de hoofdpersonen in dit nummer. Waar hij gaat voor ‘puur plezier’, is zij op zoek naar iets ‘voor de lange termijn’.

De dame in kwestie geeft niet zomaar op, neemt het initiatief en krijgt uiteindelijk wat ze wil. Vanaf 13 mei is ‘Kroelen’ overal te horen en de clip is zojuist in première gegaan.
Kroelen is een eigentijds nummer, geproduceerd door Jarin Lourens, met zomerse Surinaamse invloeden van Damaru. Na ‘Tuintje In Mijn Hart’ is Damaru weer terug met deze kersverse Nederlandse samenwerking en aanstekelijke zomerplaat. En na de afgelopen 2 jaar is het zeker weer tijd om elkaar op te zoeken en weer met elkaar te gaan kroelen wat daar dan ook mee bedoeld wordt. Grote kans dat het tuintje in je hart deze zomer weer in bloei komt te staan!

Guus Bok

De Rotterdamse Guus Bok staat als artiest bekend om zijn showmanschap, muzikaliteit en enthousiasme. Hij maakt aanstekelijke, maar ook ontroerende Nederlandstalige Popmuziek met een moderne sound. Guus Bok was jarenlang de vaste huisband van het televisieprogramma ‘De Eretribune’ van ESPN en lanceerde in coronatijd zijn eigen muziekprogramma ‘De Rotterdam Live Sessies’. Daarnaast is hij met zijn band een graag geziene act in het Live circuit.

Damaru

De Surinaamse artiest Damaru scoorde met Jan Smit een hit van ongekende omvang in Nederland met zijn lied Mi Rowsu (Ik Heb Een Tuintje In Mijn Hart). Het lied kwam op nummer één in de Nederlandse Top 40 en kreeg zelfs de platinastatus. In coronatijd bracht hij het album ‘Quarantaine Vibe’ uit, waarbij hij samenwerkte met diverse artiesten. Damaru treedt met zijn kaboelaband veel op in Suriname, en draagt hiermee zijn levensmotto uit: ‘Dmusic is life!