Mieke en Francis Faber brengen “Vuurwerk in je hart”

Wonder mooie vrouw is eigenlijk een nr dat in gedachten is gekomen op een zondag middag wat wil zeggen dat we aan het nadenken waren over een volgende stap in onze carrière

Nieuw werk betekend een nieuw idee en ik persoonlijk had er tijd voor genomen om geen noten te laten schrijven van en over moeders, de reden daarvoor ligt bij mij persoonlijk omdat ik nooit als kind een echte band moeder en zoon heb ervaren daarentegen is de mama van Mieke er. Zij is een goede mama met het hart op de juiste plaats en zij is ook een beetje mij mama geworden intussen heb ik als volwassen man toch nog een beetje moederliefde mogen ontvangen De tekst van het nr is geschreven door Wendy D’joos en de muziek door Jean-Pierre Kerckhofs.

Nu denken wij altijd dat nr schrijven voor ons zeer moeilijk wordt maar Wendy en Jean Pierre kennen ons zo goed dat het nr in een kwestie van een zeer korte periode op tafel lag.
Nu bij deze is ook het idee ontstaan om iets samen met de kinderen te doen.
Onze twee dochters zagen dit meteen zitten daar interne heeft Nayamka studio en podia ervaring Teschinka niet dus voor haar werd alles nieuw de opnames in de studio zijn zeer vlot verlopen en we zijn zeer tevreden van het resultaat de clip opname werd verzorgd onder zeer professionele begeleiding van Glam Productions.

Wonder mooie vrouw is een ode aan alle mama’s ter wereld.
We blijven immers de naam Faber is stand te houden.
Francis en Mieke Nayamka en Teschinka Faber.
.
Tekst: Mieke en Francis