Margretha bewandelt met ‘In het oog van de storm’ andere muzikale weg

Begin 2021 lanceerde Margretha samen met Roland Verstappen een gloednieuwe versie van ‘Helemaal niets’. Uiteindelijk resulteerde deze release in een goede vriendschap tussen beiden. Het bleek dat Margretha en Roland qua muziek maken op één lijn zaten.

Omdat ze elkaar ondertussen beter hebben leren kennen deelden ze ook een groot deel van hun privé leven met elkaar. Natuurlijk kwam ook de roerige periode die Margretha vorig jaar heeft meegemaakt ter sprake. In september 2022 verschijnt haar verhaal overigens in boekvorm. Als voorloper op dit boek verschijnt nu bij Tunes (onderdeel van RoodHitBlauw produkties) de single ‘In het oog van de storm’.
Margretha:’ Tijdens een openhartig gesprek vertelde ik aan Roland een persoonlijk verhaal. Op dat moment ontstond het idee om daar een lied over te maken. Roland heeft het heel goed weten te verwoorden in een tekst waarvan werkelijk elke letter klopt. Ik denk dat het voor heel veel mensen herkenbaar is. Iedereen bereikt in het leven wel eens een moment waar je je geen raad mee weet. Het overkomt je en je laat het gebeuren. Je ziet wel hoe het afloopt. Het is een soort van overgave waar jezelf geen invloed op hebt. Met andere woorden je hebt het niet in de hand. Mensen worden ernstig ziek, je verliest je baan of je relatie loopt op de klippen. Dat zijn van die dingen waar je niets aan kunt doen die je moet laten gaan. Je zit dan in het oog van de storm’.

In de clip zie je 4 korte verhaallijnen van mensen die allemaal iets heftigs meemaken. Als je die bekijkt begrijp je precies wat er bedoelt wordt met ‘In het oog van de storm’. De CD single ‘In het oog van de storm’ is vanaf vandaag 11 mei 2022 overal verkrijgbaar. De clip, gemaakt door 4kproductions.nl zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.